søndag 10. mai 2009

The Guardian

jeg så The Guardian igår, og den var så utrolig bra! slutten var kanskje noe av det grusomste jeg har sett på film, eller tristeste, og jeg gråt så jeg skalv. helt seriøst! ville egentlig ikke se filmen, men gjorde det likevel, og jeg angrer ikke! anbefaleeees. men se den aleine, for du kommer til å grine.

7 kommentarer:

Maia sa...

Nice ;)

Se The Notebook, og du vil hikste, hulke osv som aldri før! Aw.

camilla sa...

jeg veet , har den <3 satt og tenkte på den når jeg skrev dette innlegget . :)

Christina sa...

Håhoi! Her har det sannelig skjedd forandringer. Jeg liker ikke å se filmer hvor en begynner å grine fordi en blir lei seg. Jeg får så vondt i hodet. Jeg liker bedre filmer hvor en begynner å grine av latter..

Anonym sa...

det er for deprimerende.... HEEEEY! Det er jo den som gikk på tv2 i helgen? :P hehe.

Slitan med ny layout, trodde jeg først var kommet på feil blogg :p haha.

-sivar. Minner meg om IZZAT(en film jeg ikke vil se!)

Anonym sa...

har du forresten sett Becoming Jane? :D Handler om Jane Austen sitt kjærlighetsliv. DEN ER TRIST!!! BUHUUUU! (om du likte Beatrix Potter vil du elske denne ^^ (har den også på dvd ,om du vil se den))

camilla sa...

måtte ha litt forandring :D positivt eller negativt ?

har ikke sett Becoming Jane , har heller ikke lest noen av bøkene hennes , men har store planer om det ! Men ja takk , vil veldig gjerne låne film :)

Grethe sa...

Den må jeg se! Jeg elsker "the Notebook" .. Den er helt helt helt fantastisk! Når Maia kommer hjem SKAL vi 3 se den:)!! Og så kan vi grine mens vi putter i oss masse snop! JAA!:) God idee Grethe.. :D